maandag 23 april 2012

Zelfgemaakte speeltjes zijn terug!

Op veler verzoek ben ik blij om te delen met u een tweede editie van de ondertussen wereldberoemde DIY Dildo's Hot Tips! Dus hier gaan we met een andere serie van zelfgemaakte speeltjes voor hem en voor haar. Hartelijk dank aan degenen die hebben bijgedragen in deze nieuwe editie! Ik heb ze allemaal geprobeerd en ik moet zeggen dat ieder van hen is echt awesome!

 

Homemade Sex Toy # 1: Vibratoothbrush

Wil je orgastische genoegens beleven? Gebruik je ... elektrische tandenborstel! Het beste voor het doel zijn sonische tandenborstels-stijl. Ze trillen met een krankzinnige frequentie en zorgen ervoor dat u vergeet een andere trillende speeltje dat je gebruikte voorheen. Geen noodzaak om te verbergen, kan je gewoon houden in de open met behoud van de vuile geheimen van je intieme leven.Je kunt het gebruiken op verschillende manieren: voor directe stimulatie van de clitoris, de achterkant van het hoofd te gebruiken op je clit (een beetje mint-base tandpasta toegevoegd om het geeft je een extra boost!).Wilt u meer opwindende gevoelens, gebruik maken van de haren, maar ga voorzichtig, want het kan behoorlijk ruw! Voor een zachter effect, gebruik het dan door je ondergoed.Voor vaginale stimulatie, een gewone tandenborstel in te voegen in uw goed vochtig kutje. Probeer te bereiken voor je G-spot. Als je slaat, pak de elektrische tandenborstel, plaatst u de borstels boven die van de reguliere, en laat de vibes vul je tot je G-spot. Dit maakt mij meestal climax in minder dan twee minuten! Meerdere orgasmes gegarandeerd met deze ongewone zelfgemaakte speeltjes!

 

Homemade Sex Toy # 2: Juicy Pussy altijd klaar

Dip twee sponzen in warm tot heet water. Verwijder het teveel aan water door wringen ze uit. Plaats de sponzen in een onbreekbare plastic beker sap. Squirt een ruime hoeveelheid glijmiddel tussen. Het is nu voor u klaar om je pik te graven in en wrijf dit als je wilt. Geniet to the max! De sponzen zullen voldoen aan de vorm van je pik, het maken van een mooie nep poesje met een mooie strakke pasvorm. Dat is een van de gemakkelijkste zelfgemaakte seksspeeltjes ooit!

 

Homemade Sex Toy # 3: Penice

Neem een ​​condoom, Rol het en rek het een beetje. Vul het met water uit de kraan aan de wens volume (vergeet niet dat het water zal een beetje uit te breiden maar tijdens het draaien van het ijs). Bind het einde. Nu zet het in de vriezer. De beste manier om het te doen is om het te hangen aan de gebonden einde. Dat zal voorkomen dat je een vlakke rand en geef het een mooi 'hoofd' ook. Zodra hard bevroren, plaatst u deze overal waar je wilt. Awesome sensaties met een van de coolste seksspeeltjes op aarde!

 

Homemade Sex Toy # 4: Crispy Fleshlight

Hier krijg je een buis van Pringles (de voorkeur aan de plastic versie van de doos een). Leeg het van de chips en was het met wat ontsmettingsmiddel. Pierce een klein gaatje aan de onderkant ervan. Neem een ​​condoom met glijmiddel, keer het dan. U bevindt zich hier een stevige ring van ongeveer 5 cm diameter (een uit het gordijn kunnen doen). Schuif deze in het condoom (het zal helpen om het condoom op zijn plaats te houden). Pierce een gat aan het uiteinde van het condoom, zodat u een zuig effect. Nu strekken het condoom en rol het in bubble-wrap, de vorming van een buis van ongeveer dezelfde lengte en diameter dan de Pringles een. Schuif het geheel in de buis van Pringles. Rek het open uiteinde van het condoom en wikkelen over de bovenkant van de buis. Fix it met wat duct tape. Squirt een beetje van je favoriete smeermiddel op de opening, en steek je pik in je gloednieuwe zelfgemaakte speeltjes om te genieten to the max! Je zal echt versteld staan ​​van de sensaties het geeft je! Gewoon het deksel terug als je klaar bent en het zal volledig anoniem! 

Homemade Sex Toy # 5: Spin me Round 

Het doen van wat het wassen en het krijgen van een beetje saai? Take it easy! Wacht tot de centrifuge, pak je Deo roll-on (ze altijd te maken in een zeer interessante vormen!), Maar boven op de machine, op zitten, en de rit terwijl de machine draait te genieten!

 

Homemade Sex Toy # 6: Bel me Love

Je hebt waarschijnlijk al over nagedacht, of zelfs probeerde het als je hebt een bar-achtige mobiele telefoon. Ja je leest me goed. Schuif simpelweg de telefoon in een condoom, binden het einde van de rubber, gebruik wat glijmiddel en schuif het waar je wilt. OK niet erg origineel zul je zeggen, maar als je het combineren met een spelletje met je partner (je bijvoorbeeld zou kunnen spelen een erotisch trivia en elk goed antwoord zou krijgen u een gesprek), kan het snel blijken te zijn zeer interessant inderdaad.

 

Homemade Sex Toy # 7: Banana Sleeve

Neem een ​​banaan. Schil het. Eet het fruit, of geef het aan je partner zodat ze smachtend zuigen. In de tussentijd neemt u de schil, zet je pik in in plaats van de fruit en beroerte je pik met de schil er overheen, terwijl u naar uw dame in de ogen. Zo sexy!
Ik hoop dat je geniet van deze nieuwe tips van zelfgemaakte seksspeeltjes! Voel je vrij om uw eigen aandeel in de reacties hieronder, of stuur me de foto's van enkele van je eigen zelfgemaakte speeltjes en ik zal hier publiceren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten